Чарли Шийн не е в сериала… Дъжд без облаци?

Компанията Warner Bros Television уволни звездата на сериала „Двама мъже и половина“ Чарли Шийн  заради саморазрушително поведение и остър език, съобщи Би Би Си.

Преди дни продуцентите спряха снимките на комедийния сериал, след като Шийн нарече един от създателите му „червей със странни идеи“. Злоупотребата с наркотици и многобройните купони, заради които Шийн често не е във форма, също допринесоха за мярката. 
 
Според съобщение на компанията напоследък актьорът забравял репликите си, закъснявал за репетиции, понякога направо ги пропускал и си позволявал коментари, които „отравят работната атмосфера“. Досегашните работодатели на звездата от „Уолстрийт“ и „Взвод“  изразяват безпокойство и за живота на актьора, подлаган на риск от злоупотреба с алкохол и наркотици. Шийн обаче настоява, че не взема дрога, след като през януари премина курс на лечение.

Адвокатите на актьора  обявиха, че той ще съди компанията, а самият Шийн изрази задоволство, че вече никога няма да срещне продуцентите на Warner Bros.

Би Би Си припомня, че Шийн беше най-високоплатеният актьор на телевизията, а „Двама мъже и половина“ – най-популярното заглавие на канала CBS.

Източник: Дневник.бг

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар